Spēļu Jaunumi

Maijā iznāk Forza Horizon 6

Automašīnu saraksts

pc spec: Izskatās ka dzinis ir diezgan optimizēts, bet visticamāk vajadzēs 6c proci, 16GB ram un 8GB vram.

2 Likes

Izlaists Team Fortress 2 Classified

Upd: Mēģināju uz laptopa 10gen i5 igpu un tas nepalaidās, tikmēr parastais TF2 iet.

Ķīnietis ražo augšā City Masterplan

City Skylines 2 alternatīvu, kas būvēts uz UE5

Šo Svētdien firefly paziņos pa jauno stronghold spēli. https://youtu.be/qLFpwlnLDF0?is=yXrc-UisNkI_nd83

Lai arī esmu diezgan Forza fans, bet pēdējais Horizon ir vienkārši mēsls. Pat pa velti kopā ar Game Pass - delete.

Pats skatos šo nopirkt, jo visa pasaule hypā par šo spēli un gribas casual pabraukāties, kas tev likās tik ļoti slikts?

Ārā pārāk jauks laiks, lai lieki bēdētos, bet idejiski gribētos jau vismaz rudenī pastūrēt… Maybe tā x-box platforma novecojusi un viņš tāpēc nav spēlējams?

tur problēma tāda pati kas COD, visas spēles vienādas pēc 3 daļas, FH3 jau bija vairākas problēmas, bet 4/5/6 ir copy+paste tipa veidojums ar jaunas krāsas masku

kaut kad ietestēšu, bet rokas neceļās aiztikt īsti vispār

1 Like

No iepriekšējā mainījās tikai mūzikas pleiliste. Gandrīz viss ir japāņu pop vai, kā tur to sauc.
Es kaut kādā veidā tiku pie 3 achievment un man ar to arī pietika. Vecākais dēls, brālēni pat tik tālu netika.

1 Like

Man sanāca burtiski pārslēgties no Motorsport uz Horizon.
Bilde ir smuka, bet tas arī viss. Var salīdzīnat ar pirmajiem Need for Spēed, tikai labāka bilde.

Nu internātos dažš labs gadrīz čurā karstu un velk paralēles NFS:U2 laikiem, bet hvz. Ok, domu par izpildījumu sapratu, paldies! :grinning_face_with_smiling_eyes: :+1:

nē nu kā, gan jau nav slikti, vienkārši ir tas pats jau entos gadus bez reāliem uzlabojumiem bet ar sava veida degradāciju, kā mūsdienās populāri, iekļaut visus un neatstāt nevienu sev aiz muguras, spēle tiek taisīta maksimāli lielai spēlētāju bāzei, bet tajā pašā laikā tas arī atsijā nost lielu daļu kas tiešām gribētu kaut ko tādu spēlēt, jo spēlei nav mugurkaula

±- kaut kā tā

ja grib patiešām labu arcade racing tipa spēli, Tokyo Xtreme Racer 2025 piedāvā 1:1 identisku īsto Tokijas šoseju pa kuru arī 80 un 90s skrējās, ar īstām mašīnām, īstām tuning daļām, bez īstas liekas drazas un maksā arī uz pusi mazāk

ļoti personīgs viedoklis - fh6 japānas karte ir ļoti liela draza, jā smuka, bet ceļi amerikāņu ceļu platumā un karte tukši mirusi

1 Like

Šī gada pārsteigums!

Stronghold 4, demo iznāk Jāņos.

Early gameplay

Man šis dod SH2 vaibus, redzēs kā būs, patīk ka sūdu čalītis aka. gong pit ir atpakaļ.