Platformas Testa Topiks 👋

You don’t have permission to delete this topic. If you really want it to be deleted, submit a flag for moderator attention together with reasoning.

rāda šo!

Paldies par feedbacku!

Nu vajadzētu būt visam kārtībā, lietotājs bez ierobežojuma var dzēst savus ierakstus un dzēšanas poga ir izvilkta ārā.

image

UPD: Biedrs atsūtīja, ka tomēr pastāvējuši topiki/ar postiem vēl nedzēšas. Tas vēl jāizpēta.

1 Like

Sistēma falši noķēra Artūru - pārāk ātri pirksti! :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ātro pirkstu bloķētājs pagaidām atslēgts. Kad lielāks % kļūs par parastiem lietotājiem, tad varēs uzlikt atpakaļ, ja būs baigā vajadzība.

1 Like

vai no mana konta es varēšu dzēst citu lietotāju ierakstus? :smiley: Tālāk nespiedu protams.

Es šaubos, dzēšanas ikona ir izvilkta ērtības labad, lai nav jameklē, bet reāli idzēst viņš Tev diezvai ļaus.

Tu droši drīksti notestēt uz to postu. Disks jau ir pārdots un dodas pie sava jaunā saimnieka. :slightly_smiling_face:

refrešojot topiku, posts ir atpakaļ nedzēsts

Skaidrs, sistēma mēģina, bet realitātē nekas nesanāk, jo nav tiesības.

Ok, tas arī der.

Vakarā pēc 23:30 vēlējos atjaunot Discourse uz jaunāko versiju, bet sistēma nobrikojās.

Izdomāju - ai abi, problēma rītam….

Pienāca rīts:

Kaut pirms arī pirms tam biju paņēmis lapas backupu, gribēju redzēt vai chatgpt mani izglābs.

Nu izglāba arī! :partying_face:

Smuki kopēju skrīnus no putija iekšā un čalis tik deva komandas, sistēma uztaisīja rebuildu un faktiski ~10min laikā lapa jau bija atpakaļ, vairāk bija gaidīšana uz to kamēr izpildās komandas.

Un ne tikai viss ir jau atpakaļ, bet ir veiksmīgi uzlikusies arī jaunā versija:

Respekts mākslīgajam! :man_bowing:

Tika nohaidots man viens sludinājums un jaunu nevaru ielikt, manā profilā es viņu redzu, bet publicēt nevaru. Kāds iemesls?

sistēma nodomāja, ka esi spameris. Tagad visiem postiem jābūt redzamiem.

1 Like

Discourse atjaunots uz svaigāko 2026.4.0 versiju.

Varētu būt ka ir sačīnīts kārtīgāk tas ka sistēma ģenerē kalendāra failus priekš plānotajiem pasākumiem nākotnē (izsoles termiņi? :grinning_face_with_smiling_eyes: ). Nezinu vai tas mums maz vajadzīgs, bet nu itkā tādi ir tagad iespējami…