Pārdod lietotu iphone 14 pro 256 - 380 eur

iPhone 14 Pro Space Black 256GB

Apple A16 Bionic • 6.1″ ProMotion OLED • iOS 26

€380

Akumulators: 85%

Tīkls: Atbloķēts

Stāvoklis: Labs, min. skrāpējumi

Garantija: 1 nedēļa no manis

Komplektācija: kastīte, neoriģinālais USB-A – Lightning kabelis. Oriģinālā kabeļa nav.

Unlocked: telefons tiks nodots resetots, bez konta. Uz vietas varēsiet piesaistīt savam kontam pārbaudei.

Lokācija: Rīga
sīks un detalizēts apraksts:

Man vairāk interesē tā lapa - par ko ir runa?

Pēc bildes visu info piemeklē? Passion projekts? Plāno būvēt kaut ko plašāk? :smiley:

pēc sn ievāc datus - es ar uztaisīju lenovo lietām tādu tēmu - un lenovo ir publisks api kur to var izdarīt - iedod bildi ar sn - jams atrod ražotāja config un automatizēti ielasa ko vajag. Bet šis apple - šis bija manuāli. - es salieku screenshots, bildes vienā mapē, saku taisam sales lapu un saliec tur visu speceni - sanāk apmēram šis.

1 Like

Man patīk! :slightly_smiling_face:

Pirms kāda laiciņa man bija ideja izveidot tamlīdzīgu lapu, kas ļautu daudz ērtāk visiem piemeklēt datorus un monitorus EIS iepirkumiem, jo tas manuālais process man darbā krīt uz nerviem visvairāk.

Kaut kā beigās viss nopluka, jo lai uztaisītu patiešām labu ir baigais darbs jaiegulda (it sevisķi tāpēc ka es neesmu web developers) un tā pievienotā vērtība beigās būs par maz cilvēkiem, lai es varētu kaut ko no tā arī nopelnīt. :thinking:

Savukārt skeilings prasa zināšanas par citām nozarēm un regulārs updeits, tur vajag vairāk vairāk brīvo laiku, kas man īsti nav.

Sorry pa spamu.

Spams ir forši :smiley: It īpaši manos sales sludinājumos.

Man kā adminam AI palīdz konfigurēt un debugot linux, windows, android, mikrotik.

pricedrop 350