In-ear austiņas

Hai kungi,
Meklēju labu price performance risinājumu in-ear austiņām kurām ir sakarīgs akumulators(8h min), normāls mikrofons(var dzirdēt ko saku arī uz ielas) un protams skaņa +/- ok.
Varbūt ir kādam laba pieredze?

Lai izdevusies diena! :slight_smile:

Čau!

Ikdienā lietoju Samsung Galaxy Buds Live (godīgā cena ~60€), bet tās vairs nevar tā dabūt pa tik saldu ciparu.

Ir mazliet savādāka ievietošana kā pierasts, bet kad pierod ir baigi labi un ārā arī noteikti nekritīs (es lidoju aktīvi ar ričuku pa Rīgu un pumptrackiem un eju pa lenti).

Iebūvētie mikrofoni ar strādā diezgan labi, līdz brīdim kad viss pieiet pilns ar ausu sēru.

Ja Tev sērs tik daudz negāžas un esi visumā diezgan tīrīgs, tad droši šīs var lietot, gan mūzikai, gan zvaniem. Smuki strādā kopā ar Samsung wearbles, var uzlikt lai viņas sāk bļaut ja piemēram ir izkritušas kaut kur tumsā uz ielas un citas fīčas.

Man sērs gāžas daudz un es esmu pa slinku lai tās tīrītu, tāpēc zvaniem vairs austiņas neizmantoju.

Vēl man jābrīdina uzreiz, ANC nav joka lieta, skatoties video esmu divreiz aizsēdējies vilcienā un aizbraucis uz depo… Uz ielas lietot var būt patiešām bīstami (labāk staigāt ar vienu ausi).

Esmu dāmai devis mēģināt un viņai patika, viņa tagad lieto buds 3 pro un ir par tām vēl lielākā starā (esot ērtākas un jaukākas augšas). Tādas 3 pro maksāja 120€ Decembrī, tagad skatos ka ir aizvāktas un ir tāds 3 FE.. nav ne jausmas, cik tās labas vai vnk. rebrandotas. Anyways, tas noteikti tāpēc, ka traucē buds 4 un 4 pro tirgot.

Ja man būtu tagad jāpērk, es noteikti pirktu vienkārši lētākās pieejamās no šim uzskaitītājām, jo kvalitāte tiešām visām ir laba. Bet es neesmu audiofīls, man tik spotify mūzika un podkāsti ritmam vajadzīgi.

1 Like

hahaaa! Pats patreiz lietoju 3 pārus buds live! Viens darbā, otrs on the go, trešais mājās! Bet kad eju no darba mājās un gribu sarunāties, otrā pusē cilvēks knapi dzird un saka, ka vairāk dzird mašīnas apkārt nekā mani! Tas pats arī ir slēgtā telpā sapulces laikā- skaļāk dzird blakus esošos trokšņus nekā mani! Laigan pamainu pārus un tāpat problēmas ir vienādas. Austiņas uzturu tīras, un miķa siets ir brīvs!
Buds live 4 life, ja jāklausās mūzika/audiogrāmatas, bet sarunāties ejot pa ielu ir sarežģīti.

Paldies par izvērsto atbildi :slight_smile:
p.s. dievinu buds live fīču- neizveidojas vakuums kā tas ir klasiskām in-ear austiņām!

Par tiem zvaniem, tad man grūti komentēt. Šķiet ka viss bija super pirmās 2-3 nedēļās un tad ātri palika pakaļā, so es vnk aizliedzu tām pieņemt zvanus… :man_shrugging: :grinning_face:

Apple Airpods Pro 2 vai jau Pro 3. Pats ikdienā lietoju Pro2 un pirms tam Pro1 un drošvien kādu dienu pāriešu uz Pro 3. ja Tev ir pieredze ar Samsung, tad spēsi saprast atšķirību. ja nesapratīsi, tad drošvien nav vērts tik daudz maksāt. vienīgi nez vai ir kāds veikals, kurš dod in-ear tā patestēt.
Baterija tur pietiekami, BT kvalitatīvs, Mic ir OK, skaņa patīkama, ērtas un kompaktas. plug-n-play

1 Like

Sveicināti.

JBL lētākais gals un Redmi galīgi nepatika. Mic arī sū*s. Neesmu “jaunos“ mēģinājis.

Samsung buds pro 1st gen diezgan labi, bet bača 100% netur tik ilgi, buds 2 tīri ok, ANC uz buds pro protams labāks. Cik runāts neviens nav sūdzējies par Mic.

Vēl joprojām strādā Huawei FreeBuds 4i.. ANC nav labs, bet bača tur ļoti labi. Nepatīk iekrist vannā. Mic itkā =-ok

Tikko pasūtīju Anker Soundcore Liberty 4 NC. m79.lv pa 59 eiro nāk tagad, bet itkā esot stiprs ANC laba skaņa (LDAC, 11mm drieveri, adaptīvais ANC, 10h bačas laiks norādītais, kopā 50 ar kasti) Mic - Jābūt ok, 6 mic iebūveti

Drīz vajadzētu būt klāt varu pateikt kādas ir, bet 2023 gada beigu izlaidums.

1 Like

es skatos uz sony in-zone, varbūt kāds ir lietojis? JBL paņēmu ar savu ~4-6h battery life. Galīgi sliktas par 100kkas eur. Pat neslēdzot visus skaņas slāpēšanas utml modus gļuko. Visu nakti lādē, ieliec ausīs, vienai 100%, otrai 70%. Sapulcēs pēc 1h jau sāk bļaut battery low. Vasarā forši pie pc, ka ausis nesvīst, bet nu palietot vairāk kā daily standup nevar.

Ir kkādi 1st gen un 3rd gen samsungi, tie treniņam un tādām lietām ideāli. Neder pc jo BT tikai, JBL ņēmu jo 2.4ghz donglis un BT mods. Itkā varētu paņemt pc BT adapteri, bet tur pageimot cik atceros bija diezgan sūdīgi ar pliku bt

1 Like

No manas puses reklama dārgā gala ausīm​:sweat_smile:
Bose QuietComfort Ultra2 Earbuds, kuras lietoju ikdienā un teiktu pārākas skaņas, trokšņu slāpēšanas un ausi turēšanas ziņā par apple pro 2, kuras mazliet atpaliek, un krīt laukā, bet atkal ofisa vajadzībām pilnīgi pietiekoši. Ā, no lētā gala, iepriekš lietoju jabra elite 75 t, kas bija ideālas tieši zāli trimmerejot.

Sarunām labākas no šiem 3 ir Bose, bet vējainá laikà, idealas nav atrastas.

Austinjas perku eBay.de’ tur cenas daudz saldākas, par LV.

2 Likes

Starpcitu, ja gadījumā ebay.de pārdevējs nevēlas sūtīt uz LV. Ļoti rekomendēju izmantot lbss.lv servisu. Viss notiek ērtā līmenī un par ļoti demokrātisku cenu, var savu preci beigās izņemt te pat Ulmaņa gatvē. :+1:

1 Like

Dshop.lv Es izmantoju, bet princips, tas pats, aizsūta uz viņu Vācijas filiāli, un tad ar prāmi un tad atved uz LV biroju.

Bateriju produktus arī var? Tagad kkāds sūds, ka powerbankas utml nesūta uz LV. Pat galaxy ring nē no amazones

Nez, deshop ved ar pràmi, esmu sūtījis iRobot, ja tas skaitās 2 mēnesi atpakaļ =) uzrakstīšu, privāti, man mēnesi nāk kg 100-200 precu, jaskatas. Tie powerbank