Ātro Jautājumu Kaste

Vai kāds no šejieniešiem ir stādījis Aruba AP un bijusi pieredze ar mešu?

Vakar gandrīz 3 stundas nomocījos ar diviem AP-505, jo vēlējos panākt, lai 2. AP slēdzas klāt pie galvenā AP caur wifi (Jeb Point). Nu nekādīgi nesanāca…

Setupu veidoju pēc šī video

1. Noņemu to extended SSID
  2. Smuki viņi abi parādījās iekš Mesh (abi kā portal)
  3. Kā izrāvu tīkla vadiņu 2.AP, tā viņš 10-15min pļukājās, bet tā arī nepieslēdzās atpakaļ.

Kur varētu būt problēma?

p.s.

Tagad tik ačoknījos, ka video ir visi šie ieslēgti, bet man bija tikai tas 802.11v

Vai tā varētu būt tā problēma?

Meita izrādīja interesi par elektronisko grāmatu.

Kas skaitās labākās firmas? Piķis nav problēma.

Cik es esmu pētījis:

Melnbalts - Amazon Kindle Paperwhite (jaunākā paaudze)

Krāsains - Kobo Libra Colour

1 Like

Paldies, pasūtīju šo- Amazon Kindle Paperwhite Signature Edition (32 GB) 2025(12th gen)
P.S. Kindls arī piedāvā krāsaino. Paņēmu gan melnbalto

1 Like

Kam būtu vajadzīga šāda manta? Kādos portālos labāk to likt tirgoties? Divas tādas pilnīgi jaunas iepakojumos.

https://www.piusi.com/products/k33-atex

LV pavisam noteikti ir pāris kompānijas, kas meklē vismaz planšetes ar ATEX sertifikātu, domājams viņiem arī varbūt derētu šādi degvielas skaitītāji.

Jautājums vai Tu varēsi izrakstīt caur uzņēmumu un vai cipars būs pietiekami salds, lai kāds gribētu ārpus konkursiem/normatīviem vienkārši iegādāt šādus uz savu risku - kaut vai kā rezervi…

Visādi citādi es teiktu, ka šī ir drausmīga grūta lieta ko mēģināt pārdot, varbūt vienīgi var tirgot ar zaudi kā parastu degvielas skaitītāju… :grinning_cat_with_smiling_eyes:

Es mēģinātu lauksaimniekus vai kaut kādas būvtehnikas nomas centrus apjautāt.

Tev ir jameklē kaut kas relatīvi maziņš, kur nav tā ka kāds ārzmenieks, kad vienkārši nosaka pēc politikas ko un kā vietējā pārstāvniecība pērk.

Paldies par idejām. Man nav plānots šos tirgot kvantumā. Ir tikai 2 šādas iekārtas. :joy:

Dabūju DDR5 DIMM Kingston valueram. Kādus heatsink vai cover paņemt lai izskatās vizuāli smuki? Ideāli ja balti. Varbūt ir kāds brends kas tos taisa. Neesmu iedziļinājies.

Pieņemu ka aļikā būs visvieglāk atrast to kas patīk.

Parasti 1.5-2 nedēļās un jau ir pakomātā.

1 Like

UPD: Ar Arubas šķīvjiem viss kārtībā! Tā tiešām arī bija (vajadzēja visus čekšus).

Atkārtot pēc manīm: Aruba ir baigie sūdi! :grinning_face_with_smiling_eyes:

kā jūs piesakat pāriešanu pie cita operatora-lai esošais iedod labāku ciparu?

Iejiei Tele2, ieraksti numuru un nakošā dienā zvana.

man tagad ir tele2 numuri.

tad kur man jāiet?

Te pat..

Pārnāc un ietaupi | Bite vai Pievienojies - LMT

Un Gaidi kad T2 zvanīs..
Fiksēto Mobilo internetu gan pārnest nevar..

Bet cik zinu viņi tagad pat paši zvana pirms uzsāk portāciju un pa 10eur piedāvā Zvanus un Internetu un pa 11eur Mājas internetu ar 5G rueri 24mēn līgums

Es piezvanīju uz Tele 2 un pateicu - iedo normāl cipar. uz maniem ~abonientiem dabūju 25 eur nost no kopējā rēķina. nav ļoti laba cena, bet ir labāk nekā default cena.

Maksāju 8€ par numuru bezlimitam @ bite.

Hi, atkal nagi sāk niezēt uz nintendo switchu, varbūt kādam ir. Cik liels ieguvums no jaunā v2, ir vērts to 500+ eiriku un vai 256gb versija nav par īsu? Ir tgd steam decks, baigi patīk, bet nintendo exclusivus arī gribās :smiley:

Nevajag! Sēdi uz Steam Deck un tās naudas vietā iegādājies spēles @ Steam.
Man ir bijis Switch - dārgas spēles un beigās noputējis stāv.
Deck man arī bija - divas reizes pēc kārtas ar defektiem. Ar trešo neriskēju! :smiley:
Steam Deck hardware jau Tev ir, nopirksi tur spēles un varēsi uz PC spēlēt. Vai Steam Machine u.c devices kas vēl būs.
A nintendo? Tikai uz Switch un tur spēļu klāsts ir mazs.

Pa laikam niez, bet aizdoma, ka tā arī būs, paņemšu vienu 60 eur spēli, paspēlēšu 20h un aizmirsīšu par esamību :smiley: Deck tagad maz izmantoju, bet pa laikam uznāk. Vēl gan nesaprotu kā cilvēki kkādus AAA spēles tur mauc, man diezgan neērti, bet mazās indie utml, kurām ir 100% atbalsts gan ir nice.